Waluty
Informacje
Tłumacz Google
Hamulce
Wysokiej jakości klocki do hamulców szosowych i innych typu ?U?. Wykonane z czarnej, uniwersalnej mieszanki ...
Klamki mocowane w kierownicy. Pasują do hamulców typu Cantilever oraz Caliper. Zakres średnicy montażowej Ø19.6-20.6 ...
Przełajowe klamki do hamulców typu Cantilever oraz Caliper. Średnica montażowa 24mm. Mogą być zastosowane jako ...
Opis Zestaw przeznaczony do zbudowania zamkniętego, uszczelnionego systemu pancerzy. Dzięki prowadzeniu linki w pełnej osłonie ...
Wysokiej jakości klocki do hamulców typu „V”. Wykonane z czarnej, uniwersalnej mieszanki gumy. Charakteryzują się ...
Wymienne wkładki do klocków hamulcowych typu „V”. Wykonane z czarnej, uniwersalnej mieszanki gumy. Charakteryzują się ...
Klocki hamulcowe CLARK'S CP513 MTB (XTR V-brake, Warunki Suche i Mokre, Obudowa aluminiowa) 70mm cza
Wysokiej jakości klocki do hamulców typu „V” z wymiennymi okładzinami. W komplecie dwa zestawy okładzin. ...
Opis produktu Ekonomiczne klocki hamulcowe z trzpieniem bez gwintu. Pasują do starszych hamulców typu cantilever ...
Opis produktu Wysokiej jakości klocki do hamulców typu „V”. Wykonane z czerwonej, bardziej miękkiej mieszanki ...
Wyświetlanie od 1 do 14 (z 14 pozycji)
Stron: 1
Doskonale wiemy, jak ważne są dobrej jakości części rowerowe, dlatego w naszym sklepie w Warszawie posiadamy szeroki asortyment tego typu produktów.
Wśród nich znajdują się hamulce zarówno w wersji szczękowej, jak i tarczowej. Szczękowe działają poprzez wywieranie nacisku na obręcz koła. Natomiast tarczowe działają, dzięki ściskaniu tarczy przymocowanej do koła. Co więcej modele te charakteryzuje również większa siła, dzięki czemu można szybciej zatrzymać rozpędzony jednoślad.
W naszej ofercie dostępne są części marek, takich jak Clark’s, Shimano oraz Tektro. Posiadamy także klocki hamulcowe do roweru, większość oferowanych modeli została wykonana z miękkiej, czarnej mieszanki gumy. Dostępne w ofercie klocki w większości posiadają także nacięcia, dzięki którym skutecznie odprowadzają wodę.
